'Erdoğan Beştepe'de Yerlikaya ile görüşüyor'

'Erdoğan Beştepe'de Yerlikaya ile görüşüyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan dün gece yarısı MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç'u Beştepe'ye çağırmasının ardından bu akşam da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı çağırdı. Erdoğan ve Yerlikaya görüşmesinin iki saattir devam ettiği belirtildi.

Artı Gerçek - Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında hükümete yönelik komplo kurulmak istendiği iddiasıyla üst düzey üç polis müdürünün açığa alınması sonrası Ankara'daki hareketlilik devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün geceki sürpriz Beştepe görüşmesinin ardından bu gece de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Beştepe'de bir araya geldiği iddia edildi.

TGRT Haber sunucusu Ziya Osman Açıkel, söz konusu görüşmeyi "Dün gece külliyeye çağırılmayan Ali Yerlikaya, Beştepe’de" sözleriyle duyurdu.

Açıkel, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece külliyeye çağırılmayan
Ali Yerlikaya, Beştepe’de..

Erdoğan-Yerlikaya görüşmesi !

İki saat oldu görüşme başlayalı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğlen değil gece çağırdı İçişleri Bakanını."

Açıkel, daha sonra bir paylaşım daha yaparak, "ÖZEL HABERİMDİR ! Ankara’da, uzun ve zor gece ! Her an bir istifa veya görevden alma bekliyorum dostlarım" diye yazdı.

TUNÇ VE KALIN İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam saatlerinde Beştepe'de MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile görüştü. Erdoğan'ın bugün de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı Beştepe'ye çağırdığı öne sürüldü. Yerlikaya'nın bu nedenle saat 16.00’da TBMM’de katılacağı Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplantısını iptal ettiği iddia edildi. Ancak bir süre sonra bakanlık kaynakları, Erdoğan'ın Yerlikaya ile görüşeceği iddiasını yalanlayarak, planlanmış bir program olmadığını belirtti.

Yerlikaya'nın dünkü toplantıda olmaması dikkat çekmişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar