Erdoğan'ın makas koleksiyonu

Erdoğan'ın makas koleksiyonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış törenlerinde kurdele kestiği makaslardan oluşan koleksiyonunu paylaştı. Erdoğan, "Şimdi dünyanın en büyük makas koleksiyonunu büyütmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tesis açılışlarındaki kurdele kesiminde kullanılan 1200 makastan oluşan 'Cumhurbaşkanlığı Makas Koleksiyonu’nun açılışını sosyal medya paylaşımı ile duyurdu.

Erdoğan, koleksiyona ilişkin videoyu “Biz siyaseti ülkemiz için eser üretmek, milletimize hizmet etmek için yapıyoruz. İnşallah milletimize hizmet yolculuğumuzu Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkaracağız” notuyla paylaştı.

'MESELA HAYAT VEREBİLİR BİR MAKAS'

Erdoğan’ın paylaştığı videoda şu açıklama yapıldı:

“Bazen emeğin olur bir makas, alın terinle süslenen. Nice açmazların üstesinden gelirken bir makasa ihtiyaç duyabilirsin. Mesela hayat verebilir bir makas, yeniden yeşerecek umutlara. Her makası kullanmak öyle kolay olmasa da bir el atan oldu mu, her şey çözülür. Kimilerinin ‘Makas kesmiyor’ dediklerine bakma. Aslında kusur makasın değil. Ne çok şeye yarıyor değil mi makas? Sevgiyi, emeği, zaferi, umudu, dayanışmayı ve geleceği anlatıyor. Son 20 yılda biz de çok makas eskittik. Yapılan her yolda, açılan her fabrikada, kurulan her hastanede… Şimdi dünyanın en büyük makas koleksiyonunu büyütmeye devam ediyoruz. Ortaya koyduğumuz eserler ve hayata geçirdiğimiz hizmetlerle… Hayırlı olsun Türkiye.

Cumhurbaşkanlığı Makas Koleksiyonu: ‘1200’ü aşkın tesis açılışında kullanılan dünyanın en büyük makas koleksiyonu.” (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar