BTP'nin çağrısına CHP'den cevap: 'Gayet memnuniyet duyarız'

BTP'nin çağrısına CHP'den cevap: 'Gayet memnuniyet duyarız'
Hüseyin Baş'ın 'Bizi Millet İttifakı'na alın' çağrısına CHP'den yanıt geldi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “CHP de sıcak bakar. Gayet memnuniyet duyarız. Bu kararı alacak olan, sayın genel başkanlardır” dedi.

Artı Gerçek- Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın, "Bizi Millet İttifakı'na alın" çağrısında bulundu. Baş'ın çağrısına CHP'den yanıt geldi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç Baş'ın İttifak çağrısına, “CHP de sıcak bakar. Gayet memnuniyet duyarız" dedi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, bugün TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Özkoç açıklamasında, Millet İttifakı'na katılmak istediğini açıklayan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'a yanıt verdi.

‘GAYET MEMNUNİYET DUYARIZ’

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın Millet İttifakı’nın içerisinde yer alma talebine ilişkin soruya Özkoç, “CHP de sıcak bakar. Gayet memnuniyet duyarız. Bu kararı alacak olan, sayın genel başkanlardır. Elbette otururlar, bununla ilgili; davet verilir mi, verilmez mi, bu konuyu tartışırlar ama bizim bakış açımız aynen böyledir” dedi.

Baş, “Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz. Almıyorlarsa da bunu açıklasınlar. Çünkü bunu milletimiz istiyor, bunu vatandaş istiyor. Bunu Millet İttifakı, altılı masa üyeleri değerlendirsinler" ifadelerini kullanmıştı.

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da yaptığı açıklamada, "Büyük Türkiye idealine inanmış Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve İyi Partimiz sizleri Millet İttifakı’nda görmekten mutluluk duyacaktır” diye konuşmuştu. (Kaynak)

Öne Çıkanlar