Hatimoğulları ve Bakırhan'dan Selahattin Demirtaş'a ziyaret

Hatimoğulları ve Bakırhan'dan Selahattin Demirtaş'a ziyaret
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı, tutuklu bulunduğu Edirne'deki cezaevinde ziyaret etti.

Artı Gerçek - Siyaset, 'normalleşme' ve 'yeni dönem' söylemiyle ısınırken, DEM Parti Eş Genel Başkanları'ndan eski HDP Eş Genel Başkanları Figen Yüksekdağ ile Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti.

Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, dün Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Figen Yüksekdağ'ı ziyaret etti. Ziyarette Hatimoğulları ve Bakırhan, eski HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile de görüştü.

Eş Genel Başkanlar bugün de Edirn F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutulan Selahattin Demirtaş ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı ile de görüştü.

Selahattin Demirtaş, 31 Mayıs’ta 14 Mayıs seçimlerinin ardından, aktif siyaseti bıraktığını ancak mücadelesini cezaevinden sürdüreceğini açıklamıştı.

İktidarın yeni anayasa yapma çağrıları üzerine DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, "Demirtaş’ın tutsak olduğu bir ülkede böyle bir anayasa yapabilir misiniz?" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar