HDP'den Akşener'e fotoğraflı yanıt

HDP'den Akşener'e fotoğraflı yanıt
AKP'nin HDP'yi ziyaretiyle ilgili açıklamaları tepki çeken İYİ Parti lideri Akşener'e, HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, fotoğrafla yanıt verdi. Oluç, AKP heyetinin HDP'den çıkıp İYİ Parti'ye gittiğini hatırlattı.

Artı Gerçek - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in AKP-HDP görüşmesiyle ilgili 'Açılım kumpanyası sahnede' sözlerine HDP'den sert tepki geldi.

HDP Sözcüsü Ebru Günay, MYK toplantısıyla ilgili açıklamalarında Akşener'e yanıt verirken, HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç da sosyal medya hesabından AKP ile İYİ Parti görüşmesinin fotoğrafını yayınladı.

Oluç, "Adalet Bakanı Bozdağ başkanlığındaki heyet bizim kapıdan çıkıp, koridoru yürüyüp İYİ Partiye gidip, kendilerinin söylemiyle 'masa kurup' görüştüler... Lahana ve perhiz turşusu misali..." ifadesini kullandı.

GÜNAY: AKP, MECLİS'İN BEŞİNCİ PARTİSİ YANİ SİZİ ZİYARET ETTİ

Ebru Günay, MYK toplantısıyla ilgili açıklamasında Akşener'e şöyle yanıt verdi: "Sen Türkiye’nin 3’üncü büyük partisi olarak bizi ziyarete gelen AKP heyeti 5 dakika sonra Meclis’in 5’inci partisini yani sizi ziyaret etti. HDP’ye dil uzatacağına sizler ne konuştunuz onu söyleyin. Sen HDP’yi bırak, Sedat Bucak’la ne konuştun onu açıkla, 17 bin faili meçhul cinayetin hesabını ver ve haddini bil. Karanlıkta büyüyen, karanlıktan beslenenlerin getireceği, karanlıktan başka bir şey olamaz." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar