Hilvan Belediye Eşbaşkan adayı Paydaş: Sosyal yardımlar üzerinden halkı tehdit ediyorlar

Hilvan Belediye Eşbaşkan adayı Paydaş: Sosyal yardımlar üzerinden halkı tehdit ediyorlar
DEM Parti, 2 Haziran'da yenilenecek seçimler öncesi Hilvan'da çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Eşbaşkanı Serhan Paydaş: Sosyal yardım üzerinden halkı tehdit ediyorlar. Zulmü kabul etmeyenler DEM Parti'ye oy vermeli.

URFA - Urfa'nın Hilvan ilçesinde seçimler 2 Haziran'da yenilenecek. Seçime sayılı günler kala DEM Partililer kapı kapı çalışmalarını sürdürüyor. Hilvan Belediye Eşbaşkan adayları Serhan Paydaş ve Garip Yeşil, DEM Parti İlçe Eşbaşkanı Mustafa Koyuncu'nun de bulunduğu heyet, sabah erken saatlerde ilçe merkezindeki Buğday Pazarı esnafını ziyaret etti.

'KOLTUK UĞRUNA HALKA ZULMEDİYORLAR'

Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Paydaş, 31 Mart’ta AKP’lilerin sandıkları yaktığını hatırlattı. Paydaş, "Belediyenin işi hizmettir, kaos değildir. Bir koltuk uğruna halka zulüm etmemek gerek. 15 yıldır belediye ellerinde ama bir hizmet yapmadılar. Sosyal yardım üzerinden halkı tehdit ediyorlar. Siyasetin bir ahlakı vardır, bunu ayaklar altına aldılar. Bu vicdani ve ahlaki bir seçimdir. Zulmü kabul etmeyenler bu seçimde DEM Parti’ye oy vermeli. Bunun için desteklerinizi bekliyoruz. Herkes elini vicdanına koysun sandığa gitsin” diye konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-05-21-saat-17-04-16-0342f619.jpg

'HALKA HİZMET İÇİN GELİYORUZ'

Eşbaşkan adayı Garip Yeşil ise “Toplumun yarısı kadın. Kadınları yok görmek, toplumun yarısını yok görmektir. Biz herkese hizmet etmeye geliyoruz. Her şey Hilvan halkı için. Çıkarlarımızı değil, halkın çıkarlarını düşünüyoruz. DEM Parti halka hizmet etmeye geliyor. Bütün yaratmak istedikleri oyunları boşa çıkaracağız ve halkın haklarını sonuna kadar savunacağız" dedi.

HATİMOĞULLARI YARIN HİLVAN'DA

Heyet ardından Akveran ve Çağlar kırsal mahallesinde kapı kapı gezerek, seçim çalışması yaptı. DEM Parti Van Milletvekili Sinan Çiftyürek ve beraberindeki heyet ilçe merkezi ve Faik kırsal mahallesinde seçim çalışması yaparak, destek talebinde bulundu. İlçe merkezindeki TOKİ Mahallesi ile İzollu Bozan Bey Caddesi üzerinde bildiri dağıtan partililer yarın (22 Mayıs) DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları'nın katılımıyla seçim bürosu önünde saat 17.00'de yapılacak buluşmaya halkı davet etti. Buluşmada sanatçı Kadir Çat'ın da sahne alacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar