İddia: Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımlarını beğenen THY pilotu işten atıldı

İddia: Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımlarını beğenen THY pilotu işten atıldı
THY pilotu Evren Kaptan'ın, Kılıçdaroğlu'na ilişkin atılan destek mesajlarını sosyal medya hesabında paylaştığı için işten çıkartıldığı iddia edildi. İYİ Partili Ali Kıdık, "THY’de AKP’li hariç kimse çalışamaz" yorumunda bulundu.

Artı Gerçek - Türk Hava Yolları'nda (THY) görev yapan bir pilotun muhalefet yöneticilerinin ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımlarını beğendiği ve retweet ettiği gerekçesiyle işten çıkartıldığı öne sürüldü.

İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıdık'ın sahibi olduğu Airport Haber'de yer alan iddiaya göre Kaptan Pilot Evren Kaptan, seçim sürecinde aralarında Cem Yılmaz ve Ekrem İmamoğlu'nun da bulunduğu hesaplardan yapılan paylaşımları beğendi ve kendi hesabından paylaştı.

Seçimden sonra THY, Evren Kaptan'ın görevine son verdi. Ardından Evren Kaptan hukuki mücadele başlattı.

'THY’DE AKP’Lİ HARİÇ KİMSE ÇALIŞAMAZ'

Öte yandan İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıdık da sosyal medya hesabından yaşanılanlar paylaştı.

Kıdık, "Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat İcra Kurulu marifeti ile Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu twitlerini beğenen, RT yapan Kaptan Evren Turan’ın işine son verdi. Bunun anlamı şudur; THY’de AKP’li hariç kimse çalışamaz" dedi.(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar