İmamoğlu'nun kampanya direktörü Sancaktepe Belediyesi'ni anlattı: Jakuzi var

İmamoğlu'nun kampanya direktörü Sancaktepe Belediyesi'ni anlattı: Jakuzi var
İBB Başkanı İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, AKP'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi'ni ziyaretini anlattı: 6 bin metre karelik başkanlık katı, jakuzi ve çok sayıda dinlenme odaları...

Artı Gerçek - 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Sancaktepe'de CHP'nin kazanmasıyla birlikte kurdukları iftar çadırını kaldıran ve tartışmaların odağına yerleşen AKP'li eski Sancaktepe Belediyesi yönetimi bu kez de lüks içindeki belediye binasıyla gündeme geldi. AKP döneminde inşa edilen Sancaktepe Belediye Binası'nda 6 bin metre başkanlık katı, çok sayıda dinlenme odaları, jakuzi ve 200 metrekare büyüklüğünde mutfak dikkat çekti.

'BU NASIL OLABİLİR?'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, Medyascope'a yaptığı açıklamada, yeni Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'i tebrik için belediye binasına gittiğinde gördüklerini anlattı. Özkan şu ifadeleri kullandı:

"Alper Yeğin’i kutlamak için Sancaktepe Belediyesi’ne gittim. Belediyenin başkanlık katı 6 bin metrekare. Bir sürü dinlenme odası, jakuzi, yemek odası ve 200 metrekare mutfak var. Bu nasıl olabilir?" (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar