İYİ Parti'den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin CHP'ye katıldı

İYİ Parti'den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin CHP'ye katıldı. Martin, "Baba ocağının kapılarını bize yeniden açan Özgür Özel'in yoluna yoldaş olmak için buradayım" dedi.

EDİRNE - Uzunköprü ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti'den belediye başkanı seçilen Ediz Martin, 24 Temmuz'da partisinden istifa etti. Martin, bugün düzenlenen törenle CHP'ye katıldı.

Ediz Martin için CHP Uzunköprü İlçe Başkanlığında düzenlenen törene CHP Edirne Milletvekilleri Ediz Ün ve Baran Yazgan, CHP İl Başkanı Harika Taybıllı, CHP Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, ilçe belediye başkanları, partililer ve Uzunköprülüler katıldı.

'HER DERDİN ÇARESİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ'

Ediz Martin'in parti üyeliği belgesini imzalamasının ardından parti binası önünde konuşmalar yapıldı. CHP PM üyesi Berker Esen, "Genel Başkanımız Özgür Özel'in önderliğindeki yaptığımız çalışmalar, iktidara giden yolu bize göstermektedir. Bugün her kesimin bir derdi. Biz şunu söylüyoruz: Her derdin var bir çaresi, onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi. Ediz başkana hoş geldin diyoruz. İktidara giden yolculuğumuzda bu katılımın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

'CHP DAHA DA BÜYÜYÜP GÜÇLENECEK'

CHP İl Başkanı Harika Taybıllı ise "Halkımızın daha iyi bir gelecek için ümitlerini büyütmek amacıyla bir aradayız. Hep birlikte partimize bir güç daha katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Martin'in aramıza katılışı mücadelenin, toplumsal dönüşümün de işareti. CHP daha da büyüyecek ve güçlenecek" diye konuştu.

Taybıllı konuşmasının ardından Ediz Martin'e, CHP rozetini taktı. Martin, "Türkiye'nin siyasi konjönktüründe yaşanan sıkıntılar nedeniyle tüm toplumumuzun yaşam koşulları zorlaşmıştır. Baba ocağının kapılarını bize yeniden açan Özgür Özel'in yoluna yoldaş olmak için buradayım" dedi.

Öne Çıkanlar