İYİ Partili Erdem'den Ağıralioğlu tepkisi: Kimse milleti aptal yerine koymasın

İYİ Partili Erdem'den Ağıralioğlu tepkisi: Kimse milleti aptal yerine koymasın
İYİ Parti Genel Yardımcısı Bahadır Erdem, Yavuz Ağıralioğlu’nun istifası sonrası tepki gösterdi. Erdem, "Bu seçimde isimlerin önemi yok. Onun için hiç kimse kendini kandırmasın. Mazeret aramasın" dedi.

Artı Gerçek - İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geçen hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ve Millet İttifakı ile HDP'yi sert sözlerle eleştirdi. Ağıralioğlu, İYİ Parti’den İstifa etmesi üzerine İYİ Parti Genel Yardımcısı Bahadır Erdem, tepki gösterdi.

İYİ Partili Erdem, “Bu seçimde isimlerin önemli yok, kimse milleti aptal yerine koymasın" dedi.

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun, "gördüğü lüzum üzerine" İYİ Parti'den istifa etmesinin ardından İYİ Parti cephesinden yorumlar gelirken, bir açıklama da Bahadır Erdem yaptı.

Sosyal meyda hesabından paylaşım yapan Erdem şunları söyledi:

"Bu seçimde isimlerin önemi yok. Onun için hiç kimse kendini kandırmasın. Mazeret aramasın. Milleti aptal yerine koymasın. Her kim ki tek adam rejiminin değişmesi için çalışmaz ve hakka, hukuka, adalete aykırı, vatana, millete, insana zarar veren bu düzenin devamına en ufacık bir katkı sağlar, değirmenine su taşırsa hesabını tarih önünde bir gün muhakkak verir. Bu seçim iyilikle kötülüğün seçimi işte o kadar. Bu da böyle biline."

NE OLMUŞTU?

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP'yi hedef almıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için Millet İttifakı’nda kendilerine "pusu kurulduğunu" iddia eden Ağıralioğlu, HDP için ise şöyle konuşmuştu:

"Söylüyorum ki HDP'nin olduğu bir denklemde biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. Ben defalarca ifade ettim. HDP'ye oy veren 6 milyon seçmen, herhangi bir partimiz, HDP'ye oy veren vatandaşlarımızın oyunu alabilirse ben bunun övüncüyle yaşarım."

Ağıralioğlu geçen günlerde de, "Ben partimden rahatsız değilim, partime ve genel başkanıma yapılandan rahatsız oldum. Ben adaylıktan bağımsız, partime çalışacağım. Emeklerim Cumhurbaşkanı adayına da gider" demişti.

Ağıralioğlu milletvekili adayı olmadığını ve seçimlerde partisi için çalışacağını söylerken, kendisine AKP ve MHP'den teklif geldiğini de açıklamıştı.(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar