Meral Akşener GİK toplantısının ardından açıklama yapacak

Meral Akşener GİK toplantısının ardından açıklama yapacak
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Genel İdare Kurulu ile saat 13.30’da toplantı yapacak. Toplantının ardından İYİ Parti lideri Akşener’in bir açıklama yapacağı duyuruldu.

Artı Gerçek - İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) 13.30'da Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında toplanacak. Partiden yapılan açıklamaya göre Akşener, toplantının ardından açıklama yapacak.

Ankara’da dün gece milletvekilleri ve Başkanlık Divanı üyeleriyle bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün de partisinin Genel İdare Kurulu ile saat 13.30’da toplantı yapacak. Toplantının ardından İYİ Parti lideri Akşener’in bir açıklama yapacağı duyuruldu.

'GENEL İDARE KURULU TOPLANTISINI BEKLEYİN' DEMİŞLERDİ

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı dün 12'nci kez toplandı. Son toplantıda cumhurbaşkanı adayını netleştiren liderler, adayı 6 Mart'ta açıklayacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Altılı Masa toplantısının ardından milletvekilleri ve başkanlık divanı üyeleriyle bir araya geldi. Akşener ve milletvekillerin katıldığı toplantı saat 03.30'da sona erdi.

Akşener, partinin ek binasında gerçekleşen ve yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadı. Milletvekilleri ve bazı Başkanlık Divanı üyeleri ise toplantıya ilişkin soruya, "Genel İdare Kurulu toplantısını bekleyin", "Her şey iyi olacak" ve "Türkiye iyi olacak" yanıtını verdi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar