Milletvekilliğine ilk kayıt yaptıran Bakan Dönmez oldu

Milletvekilliğine ilk kayıt yaptıran Bakan Dönmez oldu
13. cumhurbaşkanlığı seçiminin tamamlanmasının ardından 28. dönem milletvekilliği seçiminde Meclis'e giren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ilk kayıt yaptıran bakan oldu.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanlığı seçiminin tamamlanmasının ardından Meclis’teki milletvekillerinin kayıt süreci hızlandı. Kayıt yaptıran milletvekili sayısı 150’ye ulaştı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de ilk kayıt yaptıran bakan oldu.

Gazete Duvar'ın aktardığına göre, Dönmez’in milletvekili olarak kayıt yatırmasına karşın yemin edene kadar görevine devam edeceği kaydediliyor. Kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra gazetecilere konuşan Dönmez, "Eskişehir'i temsilen Meclis'te yasama görevine başlayacağız" dedi.

Dün Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunun tamamlandığını söyleyen Dönmez, "Önemli bir seçimi geride bırakmış olduk. Sayın Cumhurbaşkanı'mız yola devam edecek. Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz. Vatana, millete, bölgemize ve tüm dünyaya hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. Dönmez'e, milletvekili rozetini AKP Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan taktı. (Kaynak)

Öne Çıkanlar