Olcay Kılavuz'un Bahçeli danışmanlığına son verildi

Olcay Kılavuz'un Bahçeli danışmanlığına son verildi
Gazeteci Seyhan Avşar, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş suikastıyla ilgili soruşturmada 'şüpheli' olan eski MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un Devlet Bahçeli'nin danışmanlığı görevine son verildiğini belirtti.

Artı Gerçek - İsmi eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Danışmanı ve eski Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un danışmanlık görevine son verildiği belirtildi.

Olcay Kılavuz'la ilgili söz konusu gelişmeyi, geçtiğimiz günlerde Kılavuz'un ilk defa konuştuğu gazeteci Seyhan Avşar duyurdu.

Avşar'ın haberine göre, MHP’nin Meclis’teki Grup Danışmanlığını yapan Kılavuz’un görevine son verildi.

Avşar'a konuşan kaynaklar, Kılavuz’un açıklamalarına Devlet Bahçeli’nin çok sinirlendiğini belirterek, “Kılavuz dava süreci devam ediyor. Konuşmam doğru olmaz. Sayın Devlet Bahçeli gereken açıklamayı yapsaydı hiçbir sorun olmazdı. Ancak kendisi bunu yapmadı” ifadelerini kullandı.

Bu gelişmenin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya görüşmesinin ardından gelmesi dikkat çekti.

İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, yaptığı son açıklamada, eski MHP Milletvekili Olcay Kılavuz ve Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ı suçlamış ve "Eşim, 'Olcay ve Ahmet beni öldürmek için kiralık katil arıyor' demişti" açıklamasını yapmıştı.

Ateş’in iddianamede yer bulamayan ifadesinde de hakkında "Suikastta dahli var" dediği Olcay Kılavuz, iddiaları reddederek, "Zerre dahlim olsa ben kafama sıkar kendimi öldürürüm" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar