Örs’e saldıran AKP’li Işık: Zaman zaman böyle şeyler olur, özür dilemeyeceğim

Örs’e saldıran AKP’li Işık: Zaman zaman böyle şeyler olur, özür dilemeyeceğim
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e saldırarak yoğun bakıma kaldırılmasına neden olan AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık: Zaman zaman Genel Kurul’da böyle şeyler olur, özür dilemeyeceğim, grubumuz uygun görürse açıklama yapar.

Artı Gerçek - TBMM’deki kavgada İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'e yumruk atan AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık, özür dilemeyeceğini söyledi. Diken'den Bilal Çelik'e konuşan Işık, saldırının ‘olayın sıcaklığı’yla yaşandığını savundu.

İYİ Parti grubunun ‘saldırması’ sonucu böyle bir ‘mukavemet’ gösterdiklerini ileri süren Işık, parmağında yüzük olduğu iddialarına karşı da "Örs’e vururken elinde bir cismin olmadığını ve yere düşerken yaralanmış olabileceğini" söyledi.

'ELEKTROŞOKLA HAYATA DÖNDÜRÜLDÜĞÜ DOĞRU DEĞİL'

Işık, Örs’ün elektroşokla hayata döndürüldüğünün doğru olmadığını savundu. Böyle bir olayın yaşanmasının kendisinin de istemediğini söyleyen AKP’li Işık, “Zaman zaman Genel Kurul’da böyle şeyler olur” diyerek kendini savundu.

Olayın kendilerinden kaynaklanmadığını ve özür dilemeyeceğini söyleyen Işık, kendisinin kamuoyuna bir açıklama yapmayacağını, AKP grubu ‘lüzum görürse’ açıklama yapılacağını söyledi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar