Özhaseki: 10'un üzerinde belediye başkanı AKP'ye geçmek istiyor

Özhaseki: 10'un üzerinde belediye başkanı AKP'ye geçmek istiyor
AKP'ye yeni geçişler olacağını söyleyen Mehmet Özhaseki, seçimden bugüne kadar partilerine katılan belediye başkan sayısının 41 olduğunu söyledi. Özhaseki "Şuan 6'lı masadan ve HDP'den gelmek isteyen 10'un üzerinde belediye başkanı var" dedi.

Artı Gerçek - AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Asgari ücret ne kadar olacak" sorusuna, "Asgari ücret açıklandığı zaman herkesi tatmin edecek. İşvereni de düşünmek zorundayız, dar gelirli enflasyon karşısında ezilmeyecek. Fakat şunu söyleyebilirim asgari ücrette ciddi bir artış olacak" yanıtını verdi.

'CHP'NİN NASIL KAZANDIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ'

TV100'de soruları yanıtlayan Özhaseki, CHP'nin yerel seçimde 11 büyükşehir belediye başkanlığını kazandığını hatırlatarak, "Biz niye kazandığını çok iyi biliyoruz. Şunu net söyleyebilirim, seçimler geldiğinde inşallah bu 11 tane CHP'li belediyenin büyük bir çoğunluğunu yeniden alacağız" dedi.

Önümüzdeki günlerde başka partilerden AKP'ye geçişlerin olacağını düşündüğünü öne süren Özhaseki, yerel seçimden sonra partilerine toplamda 41 belediye başkanının geçtiğini anlattı. AKP'ye belediye başkanı düzeyinde yeni katılımların olacağını da vurgulayan Özhaseki "Şuan 6'lı masadan ve HDP'den AK Parti'ye geçmek isteyen 10'un üzerinde belediye başkanı var" açıklamasını yaptı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar