Süleyman Soylu muhalefeti ve LGBTİ+'ları hedef aldı: Biz gideceğiz, aynı cinslerin evlenmesini isteyenler gelecek

Süleyman Soylu muhalefeti ve LGBTİ+'ları hedef aldı: Biz gideceğiz, aynı cinslerin evlenmesini isteyenler gelecek
Yine muhalefeti ve LGBTİ+'ları hedef alan Soylu, "Biz gideceğiz, bu LGBT’ciler gelecek, aynı cinslerin evlenmesini isteyenler gelecek" dedi. Soylu ayrıca Anayasa Mahkemesi'ni de hedef aldı.

Artı Gerçek - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayrampaşa'daki sahur programında yaptığı konuşmasında her zaman olduğu gibi muhalefeti ve LGBTİ+'ları hedef aldı. Soylu, "Bize gitsinler diyorlar. Biz gideceğiz de kim gelecek? Bu LGBT'ciler gelecek. Aynı cinslerin evlenmesini isteyenler gelecek" dedi.

Soylu’nun hedefinde Anayasa Mahkemesi de vardı:

“Size bir şey söyleyeyim. Diyarbakır Anneleri HDP'yi kapattı Allah'ın izniyle. Anayasa Mahkemesinin alacağı kararın hiçbir hükmü yoktur. Anayasa Mahkemesi'nden önce Diyarbakır anneleri oturdular, HDP binasının önünde HDP'yi seçime sokmadılar. Şimdi ne yapacak? Diyor ki tutsakları diyor, tutsak kimmiş?”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece saatlerinde Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu sahur programına katıldı.

Programda konuşan Soylu, Amerikan Büyükelçileri’nin söyledikleri laflarlar önceden hükümetin kimyasını bozduğunu söyleyen Soylu, "Şimdi Amerikan Büyükelçiliğini boş ver, Amerikan Başkanlığı’nı Türkiye’de kimse sallamıyor’" ifadelerini kullandı.

'BİZ GİDECEĞİZ, AYNI CİNSLERİN EVLENMESİNİ İSTEYENLER GELECEK'

Kılıçdaroğlu’na yüklenen ve aynı zamanda LGBTİ+'ları da hedef alan Soylu şu ifadeleri kullandı:

“Biz bu seçimi bu milletimizin bu yüksek verasetiyle öyle güçlü kazanacağız ki, bu millet Kemal’e de bay bay diyecek. Bize gitsinler diyorlar, biz gideceğiz de kim gelecek. Aile yapımızı bozmak isteyen her belediyede acaba bir LGBT bürosu kursak da bu milletin aile yapısını bozsak diye çaba harcayan ve özellikle LGBT’lilere karşı yapılacak her şeye iktidara gelin yasak getireceklerini ifade edenler, o zaman önce kendi evinden başla kardeşim.

Bu milletin huzuruyla, ailesiyle, aile yapısıyla ne uğraşıyorsun? Kendi evinden başla, madem aynı cinlerin evliliğini istiyorsun? Kendi evinden başla. Bu milletin başına niye musallat oluyorsun? Müslümanlığımıza, inancımıza, değerlerimize, milliyetimize, geleneğimize niye musallat oluyorsun? Madem bu işe bu kadar meraksın, hadi belediyelere yapsalardı. Biz gideceğiz, bu LGBT’ciler gelecek, aynı cinslerin evlenmesini isteyenler gelecek."

Kılıçdaroğlu’nun Irak’ın Kuzeyi ve Suriye’de operasyon olmayacak sözlerini eleştiren Soylu, sözlerine şöyle devam etti:

"Peki orasını biz güvenli bölge haline getirdik. Orada şu anda 6 milyon Suriye’nin alt bölgelerinden gelen insanlar var. Onlara evler yaptık, yetmedi her türlü meseleleriyle ilgileniyoruz. Peki o ne olacak, PKK’dan, DEAŞ’tan (IŞİD) kaçtıkları için oradalar, rejimden korktukları için oradalar. Onlarda Türkiye’ye gelecek 6 milyon insan."

'AYM KARARININ HÜKMÜ YOK'

Soylu ayrıca, "Diyarbakır anneleri HDP’yi kapattı Allah’ın izniyle. Anayasa Mahkemesi’nin alacağı kararın hiçbir hükmü yoktur, Anayasa Mahkemesi'nden önce Diyarbakır anneleri oturdular HDP binasının önünde seçime sokmadılar HDP’yi" dedi.

Soylu, şunları söyledi:

"Size bir şey söyleyeyim. Diyarbakır Anneleri HDP'yi kapattı Allah'ın izniyle. Anayasa Mahkemesi'nin alacağı kararını hiçbir hükmü yoktur. Anayasa Mahkemesi'nden önce Diyarbakır anneleri oturdular, HDP binasının önünde HDP'yi seçime sokmadılar. Şimdi ne yapacak? Diyor ki tutsakları diyor, tutsak kimmiş? Apo tutsakmış, Selo tutsakmış öyle mi? Doğru mu? PKK'cılar tutsakmış, ne yapacaklar? Serbest bırakacaklar. Nereyi serbest bırakacaklar başka? 15 Temmuz darbesini yapanları serbest bırakacaklar. Yetmedi. İki yıldan beri her yeri dolaşıyorlar. yani darbeyi yapanları tekrar devletin içine getirecekler. Planları belli bu talimatları kim veriyor? Beraber oturdukları büyükelçiler veriyor. Önlerinde bağdaş kuruyorlar. Ellerini bağlıyorlar ve bu talimatları alıyorlar. Ben söylüyorum. Cevap da veremiyorlar. Ya diyorum ki sen bu adamını gönderdin bu büyükelçiyi. Adam şunu söyledi. Madde madde sıraladım. Diyemiyor ki ben göndermedim. Ben göndermedim dese. Nelerin çıkacağını biliyordu onun için." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar