Bahçeli ekonomik kriz için 'deli saçması' dedi, Şimşek mutlu oldu: 'Desteği çok kıymetli'

Bahçeli ekonomik kriz için 'deli saçması' dedi, Şimşek mutlu oldu: 'Desteği çok kıymetli'
MHP Genel Başkanı Bahçeli, ekonominin umut verici durumda olduğunu söyleyerek, "CHP başkanının, ülke tarihinin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi deli saçmasıdır" dedi. Bakan Şimşek "Bahçeli’nin desteği çok kıymetli" açıklaması yaptı.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bile ekonomik anlamda zorlu bir süreçten geçildiğini belirterek, 'sabır' isterken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'ekonomik kriz' eleştirisinde bulanları hedef aldı.

Bahçeli bugün MHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, "CHP başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. Türkiye ekonomisi en kötü senaryoların engellerine takılmadan hızla ilerleme kaydediyor. Ekonomi hızla ilerliyor" dedi.

Bahçeli'nin bu sözleri, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından memnuniyetle karşılandı. Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhur ittifakının değerli ortağı MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ekonomi programımıza verdikleri destek çok kıymetlidir. Siyasi istikrarla birlikte rasyonel politikaların kararlılıkla uygulanması başarıyı getiriyor" dedi.

(EKONOMİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar