Ali Türkşen, Meral Akşener'in partisine katıldı
Eski SAT komandosu Ali Türkşen, Meral Akşener'in teklifi üzerine partisine katılma kararı aldığını açıkladı.
HABER MERKEZİ - Balyoz ve Poyrazköy davaları kapsamında 3,5 yıl tutuklu yargılanan SAT Komandosu emekli Albay Ali Türkşen, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Meral Akşener'in teklifi üzerine partisine katılma kararı aldığını açıkladı.
Bugün katıldığım bir ropörtaj sırasında sorulan soru üzerine Sn. Meral Akşener’den partisine katılma teklifi geldiğini söyledim-1
— SAT (@aliturksen) 9 Ekim 2017
Türkşen'in açıklamaları şöyle:
" Bugün katıldığım bir ropörtaj sırasında sorulan soru üzerine Sn. Meral Akşener’den partisine katılma teklifi geldiğini söyledim. Bu konudaki açıklamanın Sn. Akşener’den gelmesi daha uygun olmakla birlikte olay kendiliğinden geliştiği için açıklamakta sakınca görmedim. Türkiye’nin güzel yarınları adına hayırlı olacağına inandığım bu hareketi medeni bir şekilde eleştirecek olanlara teşekkür ederim. Bu arada katılma teklifini kabul ettiğimi de belirtmeyi unutmuşum. Kusura bakmayın"
Bu konudaki açıklamanın Sn. Akşener’den gelmesi daha uygun olmakla birlikte olay kendiliğinden geliştiği için açıklamakta sakınca görmedim-2
— SAT (@aliturksen) 9 Ekim 2017