TMSF'den 'az kullanılmış' televizyon

KHK ile kapatılan dokuz medya kuruluşu satışa çıkarıldı.

TMSF'den 'az kullanılmış' televizyon

HABER MERKEZİ- KHK ile kapatılan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen üç televizyon, üç radyo ve üç gazete satışa çıkarıldı. Teklif verme süresi bugün sona erecek dokuz yayın kuruluşunun muhammem bedeli ise 554 bin lira olarak belirlendi.

TCan Erzincan Tv, Barış Tv, Ört Tv, Cuma Radyo, Herkül FM Radyo, Ört FM Radyo, Nazar Gazetesi, Yerel Bakış Gazetesi ve Turgutlu Havadis Gazetesi'ne ait makine ve teçhizat ile demirbaşlar için teklif verme süresi bugün sona erecek.

TMSF'nin internet sitesinde yer alan satış ilanına göre, söz konusu medya kuruluşlarının makine ve teçhizat ile demirbaşlarının tamamının muhammen bedeli 554 bin 412 lira olarak belirlendi. Varlıkların tamamına bir istekli tarafından teklif verilmesi halinde teklif sahibine, teklifinin uygun bulunup bulunmadığı yapılacak değerlendirmenin ardından bildirilecek. Birden fazla teklif verilmesi halinde de isteklilere daha sonra bildirilecek tarih ve saatte açık artırma yapılacak.

TMSF'den 'az kullanılmış' televizyon - Resim : 1

khk tmsf satış Televizyon