Ankara Büyükşehir Belediyesi sıfır komisyonla sipariş uygulaması kurdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi sıfır komisyonla sipariş uygulaması kurdu
Mansur Yavaş, 'Lezzet Ankara' uygulaması ile esnafa destek olacaklarını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, esnafa destek için sıfır komisyonla hizmet veren bir yemek sipariş portalı kurulduğunu duyurdu.

Lezzet Ankara isimli uygulama ile pandemide gelir kaybı yaşayan esnaftan komisyon alınmayarak destek olunmaya çalışılacak. Hali hazırda özel sektörün hakim olduğu alanda esnaf alınan komisyonların yüksek olmasından şikayeteçiydi. Hatta herhangi bir uygulamadan verilen siparişlerin ardından müşterileri arayan esnaflardan bazıları siparişi iptal ederek kendilerinin getirmesini sağlamaya çalışıyor.

Yavaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, proje ile Ankara’da yeni bir yemek sipariş portalını aktifleştireceklerini ifade ederek, "Esnafımızın alın terini korumak adına yüzde 0 komisyonla ‘Lezzet Ankara’ var" dedi.

Yavaş, Ankara’daki lokanta ve kafe işletmecilerini ‘Lezzet Ankara’ portalına kaydolmaya davet etti.

‘RAKİP OLMAYAN BİR DEVLET KALMIŞTI’

Öte yandan Yemeksepeti’nin CEO’su Nevzat Aydın da Yavaş’a, "Dünyada bir ilk olmuş başkanım. Rekabet güzel şey. Sizi seviyoruz" dedi. Aydın devamında", "Rakip olmayan bir Devlet kalmıştı" paylaşımında bulundu. Aydın'ın paylaşımına ise kullanıcılardan tepki geldi.

Öne Çıkanlar