ARTI TV'de Mor Gündem

ARTI TV'de Mor Gündem
Yadigar Anlı'nın hazırlayıp sunduğu Mor Gündem ilk programında konuğu avukat Hülya Gülbahar'la iktidarın kadın hak ve özgürlükleri temelinde karnesinin durumunu konuşuyor.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV ekranlarında ilk olarak ARTI TV'nin ekoloji programı Ekolojik Odak'ı izliyoruz. Ardından ekranın yeni programı Mor Gündem ve Dünya Ve Biz'i izliyoruz.

EKOLOJİK ODAK

Pelin Cengiz'in hazırlayıp sunduğu programda İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Doğanay Tolunay, orman alanlarının yasal düzenlemelerle imara ve ranta nasıl açıldığını anlatıyor. Saat 18.10' da.

MOR GÜNDEM

Yadigar Anlı'nın hazırlayıp sunduğu Mor Gündem programı ARTI TV'de ilk programıyla ekranlara geliyor. Haftanın kadın dünyasını ilgilendiren haberlerin öne çıktığı, konuklarla kadınların gündeminin tartışıldığı programda avukat Hülya Gülbahar, iktidarın kadın hak ve özgürlükleri temelinde karnesinin ne durumda olduğunu anlatıyor. Saat 20.00'de.

DÜNYA VE BİZ

Aydın Selcen'in hazırlayıp sunduğu programın yeni bölümünde akademisyen Soli Özel ile gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, ABD, Rusya ve Çin arasındaki küresel rekabeti, Putin'in Türkiye ziyaretinin etkileri ile Moskova, Ankara ve Tahran arasındaki üçlü zirveden yansıyanları, diplomatların karşılıklı sınırdışı edilmesi ile ortaya çıkan krizi, Kosova'da Gülen yanlılarına dönük operasyonu ve yüksek enflasyon ile askeri operasyonlar arasıdaki ilişkiyi değerlendiriyor. Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

 

Öne Çıkanlar