3 milyon 300 bin liralık gasp: Saldırıya uğrayan kadın öldü, eski eşi intihar etti

3 milyon 300 bin liralık gasp: Saldırıya uğrayan kadın öldü, eski eşi intihar etti
Ataşehir'de yaşanan saldırıda 3 milyon 300 bin lira bulunan çantayı gasp etmeye çalışan üç kişi şirket yöneticisini öldürdü.

Ataşehir'de şirket binası önünde gaspçıların saldırısına uğrayan Sibel Koçan hayatını kaybederken, eski eşi de olaydan birkaç saat sonra intihar eti. İntihar eden kişinin aynı zamanda şirketin ortağı olduğu belirtildi.

Küçükbakkalköy Mahallesi Başar Sokak'taki SAS Holding A.Ş. yönetim kurulu üyesi Sibel Koçan (41) ve yanındaki şirket çalışanı Aydın Mert içinde 3 milyon 300 bin lira bulunan çanta şirket binasından çıkarak araçlarına yaklaştığı sırada silahlı üç kişi tarafından saldırıya uğradı. Koçan başından Mert ise kolundan yaralandı. Sibel Koçan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerinde ve araçta inceleme yapan polis, kaçan silahlı saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Bu arada kaçan saldırganların kullandığı aracın ikiz plaka olduğu belirlendi. Polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Görgü tanığı Ayhan Morkoç, "Bir kadının vurulduğunu gördük. 3 el silah sesi duyduk. Arabaya bineceği sırada vurulmuş, pusu kurmuşlar herhalde" diye konuştu.

Bu arada Sibel Koçan'ın eski eşinin olaydan birkaç saat sonra yaşamına son verdiği öğrenildi. Yaşamına son veren kişinin aynı zamanda şirketin ortağı olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar