'Bağcılar'da su satan çocuk' videosu kurgu çıktı

'Bağcılar'da su satan çocuk' videosu kurgu çıktı
Videodaki çocuğun annesi olayın kurgu olduğunu belirterek, 'Çocuğumun orada peçete ve su satan olarak görülmesinden hoşlanmadım' dedi.

Sosyal medyada hızla yayılan 'Bağcılar'da su satan çocuk' videosunun kurgu olduğu ortaya çıktı. Yapılan suç duyurusunun ardından YouTuber Fariz Bakshshaliyev, Bahçelievler'de gözaltına alındı.

'Sosyal deney' adı altında yapılan ve uzmanların tepkisini çeken videolar son dönemde hız kazandı Son olarak su satan bir çocuğun bir kişiyle konuştuğu ve ona yardım ettiğinin gösterildiği bir video sosyal medyada hızla yayıldı.'Bağcılar'da su satan çocuk' adıyla gündem olan videonun kurgu olduğu ortaya çıkarken yapılan suç duyurusunun ardından  YouTuber Fariz Bakshshaliyev gözaltına alındı. 

ANNESİ KONUŞTU

Küçük çocuğun annesi böyle bir video olacağını bilmediklerini kaydederek, "Benim oğlumun arkadaşlarıydı YouTuberlar video çekmek istediklerini söylediler eğlenceli bir video için. Aynı gün Umut geldi, biz Murat'ı dükkana getirdik. Sonrasında Fariz geldi ben onu tanımıyordum. Murat Berk tepki gösterdi nasıl olacak diye çünkü Umut'u tanıyordu. Videonun içeriğiyle ilgili benim de hiçbir bilgim yoktu. Murat Berk'e videoyu sordum peçete ve su dediler sonrasında su olmasına karar verdiler dedi. Sonrasında böyle videolar olmasın diye bir daha biz onu uyardık. Fariz dedi ki Murat'la bir gün geçirme videosu olacağını söyledi. Ben de bunun bir kurgu olduğunu söyle dedim. Çocuğumun orada peçete ve su satan olarak görülmesinden hoşlanmadım. Tamam dedi, ilk video çekildi ikinci videonun ardından ben olayın üzerinde durmadım dün akşam sosyal medyaya düşünce öğrendim" diye konuştu.

Bağcılar Kaymakamı da olaya ilişkin bir açıklama yaparak, "Ortada bir suç var. Valimizin de talimatlarıyla işlemleri başlatacağız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar