Berat Albayrak Paris’te görüntülendi: 'Euro'ları eziyor'

Berat Albayrak Paris’te görüntülendi: 'Euro'ları eziyor'
İstifa ettiği günden bu yana pek görünmeyen, sosyal medyada 'Damat nerede' diye gündem olan Berat Albayrak, ailesiyle Paris'i gezerken görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak, 8 Kasım 2020 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden Instagram hesabından yayınladığı mesajla istifa etmişti.

İstifasından sonra uzun süre hiçbir yerde görülmeyen, hakkında birçok iddia ortaya atılan Albayrak bir keresinde camide, bir diğerinde ise Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile Süleymaniye’de görüntülenmişti.

Sosyal medyada adına "Damat nerede" etiketleri açılan Albayrak için son dönemde ‘bir intikam şaheseri’ ve ‘yeri yerinden oynatacağı’ söylenen bir kitap yazdığına yönelik haberler çıkmıştı.

Ancak Albayrak, ailesiyle birlikte bu kez Paris’te görüntülendi. Twitter’da avukat Enes Kabadayı, Paris’ten bir arkadaşının kendisine gönderdiği fotoğrafları paylaştı.

Fotoğraflarda Berat Albayrak’ın, Türkiye'de okulların tatil olmasının ardından eşi ve çocuklarıyla şehri gezdiği görülüyor.

‘PARİS SOKAKLARINDA EURO’LARI EZİYOR’

Fotoğrafları paylaşan Kabadayı ise "Bakın Paris’te dolaşan arkadaşım kime denk gelmiş! ‘Dolarla mı maaş alıyorsunuz; dolarla bir işiniz var mı?’ diyen Berat Albayrak şu an Paris sokaklarında Euro’ları eziyor. Vatandaş da ay sonunu nasıl çıkaracağız diye düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Paylaşaımın altına çok sayıda kullanıcı yorum yaptı.

Öne Çıkanlar