Boşanmak isteyen kadını ve annesini öldürdü; polis dahil 3 kişiyi de yaraladı

Boşanmak isteyen kadını ve annesini öldürdü; polis dahil 3 kişiyi de yaraladı
Gaziosmanpaşa’da Tugay Turgut, kendisinden boşanmak isteyen Zeynep Turgut’u ve annesini katletti. Biri kadın 3 kişiyi de yaraladı.

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde Tugay Turgut, kendisinden boşanmak isteyen Zeynep Turgut’u ve annesi Nedime Dinçer’i ateşli silahla katletti.

Bağlarbaşı Mahallesi’nde yaşanan olayda, Zeynep Turgut kendisine sistematik şiddet uygulayan Tugay Turgut’tan boşanmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Tugay Turgut, yanında getirdiği silahla önce Zeynep Turgut’un annesini katletti. Zeynep Turgut’un KADES’e ihbarda bulunması üzerine Tugay Turgut, bu defa Zeynep Turgut’a da ateş etti. KADES ihbarı üzerine olay yerine gelen polis memuru Tugay Turgut'u ikna etmeye çalıştı. Turgut polis memurunu da yaraladı. Bölgeye özel harekât polisleri sevk edildi. Tugay Turgut, polisler tarafından vurulduktan sonra gözaltına alındı.

2 KADIN KATLEDİLDİ, 1’İ AĞIR YARALI

Eve giren sağlık ekipleri Nedime Dinçer’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Zeynep Turgut, ablası Ayşe Kıyak ile eşi Umut Kıyak ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Zeynep Turgut yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayda yaralanıp hastanede tedavisi süren polis memurunun durumunun iyi, Ayşe Kıyak'ın durumunun ise ciddi olduğu öğrenildi.

TUTUKLANDI

Hastanedeki tedavisi ve polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tugay Turgut, tutuklanarak cezaevine gönderildi. (MA)

Öne Çıkanlar