Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Azerbaycan'dan yarın sabah 1 uçak ve 40 itfaiye aracı geliyor

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Azerbaycan'dan yarın sabah 1 uçak ve 40 itfaiye aracı geliyor
Çavuşoğlu, 'Azerbaycan'dan yarın sabah 1 uçak ve içerisindeki 10 personel ve 40 itfaiye aracıyla da 150 personel karadan ülkemize gelecekler' ifadelerini kullandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manavgat’ta AFAD Koordinasyon Kurulu Toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Azerbaycan'dan yarın sabah 1 uçak ve içerisindeki 10 personel ve 40 itfaiye aracıyla da 150 personel karadan ülkemize gelecekler" dedi. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "(Manavgat) 6 uçak, 2 insansız hava aracı, 2'si yönetim 17 helikopter, 1878 araç ve 6 bin 500'den fazla personelle çalışmayı sürdürdük" dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

(Manavgat) 6 uçak, 2 insansız hava aracı, 2'si yönetim 17 helikopter, 1878 araç ve 6 bin 500'den fazla personelle çalışmayı sürdürdük.

Ukrayna'dan Özel şirketten bulup da kiraladığımız 4 uçak Isparta Havalimanı'na indi.

Azerbaycan'dan yarın sabah 1 uçak ve içerisindeki 10 personel ve 40 itfaiye aracıyla da 150 personel karadan ülkemize gelecekler.

Bir şirketimizin, İsrail'deki bir şirketten kiraladığı 2 uçak da yarın ülkemize gelecek. Uçuş izinleriyle ilgili tüm işlemleri tamamladık.

Pakistan, Polonya, Gürcistan, Kazakistan, Bosna Hersek, ABD, Kanada ve Japonya'dan bazı yardım teklifleri geldi

BAKAN KURUM'UN AÇIKLAMALARI

Tüm ekiplerimiz insan üstü gayret içinde çalışıyor.

708 kişi taburcu oldu, 7 kişinin tedavisi sürüyor.

Marmaris'te 134 bina ağır hasarlı durumda. Konutları olduğu yerlerde yapacağız sit ya da koruma alanına yapılmayacak.

Öne Çıkanlar