Dizideki dolar sahnesi gündem oldu: 'Dolar 14.07 ne demek, daha dün 3 liraydı'

Dizideki dolar sahnesi gündem oldu: 'Dolar 14.07 ne demek, daha dün 3 liraydı'
FOX TV'deki Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde komaya giren karakterin komadan uyandıktan sonra doların 14 liraya çıktığını görmesiyle yaşadığı şok en çok konuşulan konular arasına girdi.

FOX TV ekranlarından yayınlanan 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinin dün akşamki bölümünde yer alan dolar sahnesi sosyal medya hesabında gündem oldu. 5 yıl önce komaya giren karakterin komadan uyandıktan sonra doların 14 liraya çıktığını görmesiyle yaşadığı şoku ekrana getiren dizi yaptığı göndermeyle Twitter'da çok konuşulan konular arasına girdi.

Dizide 5 yıl önce komaya giren Aziz karakteri bir hastane odasında gözlerini yalnız başına açmasıyla başlayan sahnede, oyuncunun, sehpa üzerinde duran gazetedeki dolar kurunu görmesiyle yaşadığı şok ekranlara yansıtıldı. Aziz isimli karakter, hyaşadığı şok üzerine "Dolar 14.07 ne demek, daha dün 3 liraydı" ifdelerini kullandı.

Dizinin gündem olan sahnesindeki olaylar şöyle:

"Barış Kılıç'ın canlandırdığı Efe karakterinin kızının ölümüne yola açan Aziz, 5 yıl sonra hastane odasında girdiği komadan çıktı.

Aziz hastane odasında neler olduğunu anlamaya çalışırken sehpanın üzerindeki gazete dikkatini çekti.

Aziz'in gazetede ilk gördüğüyse doların güncel rakamı oldu. ''Dolar 14.70 mi? Ne oluyor be daha dün 3 liraydı'' diye bağıran karakter daha sonra hemşirenin içeri girmesiyle kaza geçirdiğini öğrendi."

Öne Çıkanlar