Erdoğan'dan Bahçeli'ye taziye telefonu

Erdoğan'dan Bahçeli'ye taziye telefonu
MHP’nin Ankara’daki toplantısına giden partililerin bulunduğu midibüs devrilmiş, kazada 2 kişi hayatını kaybetmiş, 19 kişi de yaralanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile telefonda görüşerek, MHP Bartın teşkilatını taşıyan aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefonda görüştü.

Erdoğan görüşmede, MHP Bölge İstişare Toplantısı'na katılmak için Ankara'ya giderken trafik kazasında hayatını kaybeden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve MHP teşkilatından Murat Sevilmiş’e rahmet, yakınlarına ve MHP camiasına başsağlığı mesajını iletti.  Erdoğan, kazada yaralananlara da şifa temennisinde bulundu.

NE OLMUŞTU?

Bartın’da, MHP’nin Ankara’daki toplantısına giden partililerin bulunduğu yolcu midibüsü devrilmiş, kazada Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve il başkanlığında görevli Murat Sevilmiş hayatını kaybetmişti. Kazada, 19 kişi de yaralanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar