Fatih Terim'in koronavirüs testi pozitif çıktı

Fatih Terim'in koronavirüs testi pozitif çıktı
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Taramanın ardından tüm takımın karantinaya alındığı açıklandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terimi Twitter'dan paylaştığı mesajla koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıladı.

Fatih Terim paylaştığı mesajda, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre koronavirüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerini kullandı.

ALTAYLI, HASAN ŞAŞ VE ÜMİT DAVALA'NIN DA TESTLERİNİN POZİTİF ÇIKTIĞINI İDDİA ETTİ

Eski Galatasaray yöneticisi gazeteci Fatih Altaylı Habertürk'teki canlı yayında Galatasaray'da yapılan koronavirüs (Kovid-19)  taramasında kulübün eski oyuncuları ve şu anda teknik heyette yer alan Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın da testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Fatih Altaylı'nın açıklamasının ardından Hasan Şaş ve Ümit Davala,haberleri yalanlayarak testlerin negatif çıktığını duyurdu.

TÜM TAKIM KARANTİNA ALTINA ALINDI

Tüm Galatasaray takımının karantina altına alındığını belirten Fatih Altaylı, adı açıklanmayan bir futbolcunun testinin de pozitif çıktığını söyledi.

LİGİN ERTELENMEMESİNE 'BİZİMCANIMIZYOK MU' DİYE İSYAN ETMİŞTİ 

Liglerin ertelenmemesine her fırsatta sert tepki gösteren Fatih Terim, Beşiktaş derbisinin seyircisiz oynatılmasının ardından, 'Bizim canımız, ailemiz yok mu? Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz' diye isyan etmişti.

MERVE TERİM İSYAN ETTİ: SİZİN ALLAH BELANIZI VERSİN, HEPİNİZ ALLAHINIZDAN BULUN

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in koronavirüsü testinin pozitif çıkmasının ardından kızı Merve Terim Çetin sosyal medya hesabından sert bir paylaşım yaptı.

Merve Terim Çetin paylaştığı mesajda, ligi ertelemeyen TFF ve tüm sorumlulara karşı tepkisini, "Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allahınızdan bulun!" diyerek dile getirdi. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar