Galatasaray'ın kalecisi Muslera: Sözlerim yanlış anlaşılmış

Galatasaray'ın kalecisi Muslera: Sözlerim yanlış anlaşılmış
Muslera 'Başkan dini hastalığın önüne koydu. Dualarla başa çıkabileceğini düşündü. İşlerin daha karmaşık hale gelmesine yol açtı' demişti.

Ülkesi Uruguay'da yayın yapan Sport 890 adlı radyoya bağlayan Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, Türkiye'de koronavirüs vakalarına ilişkin son gelişmeleri paylaşırken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. .

Sözlerinin kısa sürede yayılmasının ardından açıklama yapan ve yanlış anlaşıldığını belirten Muslera Instagram hesabından paylaşımda bulundu.

"Dinine çok bağlı bir insan olarak" dinle ilgili olumsuz bir yorum yapmasının söz konusu olamayacağını anlatan Muslera, "Dünya olarak zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde, sosyal medyada gördüğüm kadarıyla yaptığım bir ropörtajda kullandığım sözlerim tamamen yanlış anlaşılmış. Dinine çok bağlı bir insan olarak dinle ilgili olumsuz bir yorum yapmam söz konusu olamaz..." dedi.

Türkiye'yi ikinci ülkesi olarak gördüğünü kaydeden Muslera, "Dünya olarak Korku ve Şüphe dolu bir dönemden geçiyoruz. 9 yıldır Türkiye’de yaşıyorum ve hayatımı bu güzel ülkede kazanıyorum ve burayı hep 2. ülkem gibi görüyorum. Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan’ın, hükümetin, sağlık bakanının ve bütün sağlık personelinin özverili çalışmasını her geçen gün ekranlardan ve sosyal medyadan takip ediyoruz. Sağlık konusu spordan, futboldan ve herşeyden daha önemli ve değerlidir. Bütün kalbim ve dualarım sizlerle... Sabırlı olalım ve evde kalalım... Sizleri çok seviyorum #evdekal" ifadelerini kullandı.

Uruguay'ın da milli kalecisi olan Muslera, "Türkiye çok büyük bir nüfusa sahip ve bugünlerde 300 ila 350 enfeksiyon var. Başkan (Erdoğan) dini salgının önüne koydu. Dualarla başa çıkabileceğini düşündü. İşlerin daha karmaşık hale gelmesine yol açtı." demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar