Hadi Özışık, Tarım Kredi marketi ile zincir marketi kıyasladı: Mustafa bunları özellikle mi seçtin?

Hadi Özışık, Tarım Kredi marketi ile zincir marketi kıyasladı: Mustafa bunları özellikle mi seçtin?
Tarım Kredi Kooperatifi’nin ürünleriyle zincir marketlerin ürünlerini kıyaslayan Özışık, fiyatların zincir marketlerde daha uygun olduğunu görünce rejiye 'Özellikle mi seçtiniz?' diye sordu.

ARTI GERÇEK - İnternet Haber’in sahibi Hadi Özışık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Fiyatlar daha uygun" dediği Tarım Kredi Kooperatif’in ürünleriyle zincir marketlerden Migros’un bazı kendi ürünlerini karşılaştırdı. Ancak, yayın sırasında beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Ekibi tarafından seçilen bazı ürünlerin fiyatları birbiriyle neredeyse aynıyken, bazılarının da zincir markette daha ucuz olduğu görüldü.

Salça, toz şeker ve yeşil mercimek gibi ürünlerin fiyatları, Migros'ta kuruş farkıyla da olsa daha ucuzdu ya da çok küçük bir farkla daha yüksekti. Durumu toparlamakta zorlanan Özışık, incelemenin sonundaki gülüşüyle sosyal medya kullanıcılarının da diline düşmekten kurtulamadı.

Özışık rejideki ekip arkadaşında, "Ya Mustafa sen bunları özellikle mi seçtin? Bak bunlar fiyatları daha sonradan indirmiş olabilirler" diye tepki gösterdi.

Özışık’ın programında gösterdiği ürünler arasında salça, şeker, yeşil mercimek yer aldı. Özışık'ın aktardığına göre, Tarım Kredi Kooperatif’in salçası 7.96 lira iken, Migros’un kendi ürünü olan salça 7.50 lira. Kooperatifin toz şekeri 5.90 lira iken, zincir market ürünü 5.85 lira. Yeşil mercimek kooperatifte 13.24 lirayken, zincir market ürünü 13.50 lira.

Öne Çıkanlar