Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla ilk maçında 'şov yaptı'

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla ilk maçında 'şov yaptı'
Çalhanoğlu'nun 1 gol ve 1 asistle oynadığı maçta Inter kendi sahasında Genoa'yı 4-0 mağlup ederek yeni sezona galibiyetle başladı.

İtalya Serie A'da 2021-2022 sezonunun açılış karşılaşmasında son şampiyon Inter, Giuseppe Meazza Stadyumu'nda Genoa'yı konuk etti.

Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter, kendi sahasında Genoa'yı konuk etti. 6'ncı dakikada Hakan'ın kullandığı köşe vuruşunda Skriniar'ın yaptığı kafa vuruşunun ağlarla buluşmasıyla Inter, sezonun ilk golünü kaydetti.

14'üncü dakikada Hakan Çalhanoğlu bir kez daha sahneye çıkarken, ceza sahası dışından attığı şık golle skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

74'te Vidal, 87'de ise Dzeko'nun attığı gollerle rakibini gol yağmuruna tutan Inter, sezonun ilk maçında 4-0'lık skorla 3 puana uzandı.

Müsabakaya ilk 11'de başlayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 77 dakika sahada kalırken, yerini Satriano'ya bıraktı. 

Haziran ayında Milan ile sözleşmesi sona eren Hakan Çalhanoğlu, Avrupa Şampiyonası sonrası Inter ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Çalhanoğlu, Milan ile geçirdiği son sezonu 2020-2021'de, Serie A, İtalya Kupası ve Avrupa Ligi olmak üzere üç farklı kulvarda 43 maçta, 9 gol, 12 asistlik performans sergilemişti. 

Günün diğer maçında Sassuolo, deplasmanda Hellas Verona'yı 3-2 mağlup etti. Sassuolo'da Mert Müldür yedek kulübesinde yer alırken Kaan Ayhan duraklama dakikalarında oyuna dahil oldu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar