Hindistan ve Pakistan arasında çatışma: 3 sivil hayatını kaybetti

Hindistan ve Pakistan arasında çatışma: 3 sivil hayatını kaybetti
Hindistan ve Pakistan arasındaki kontrol hattında bulunan Keşmir'de iki ülke güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 sivil yaşamını yitirdi.

Dünya yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı evlerine kapanmışken Hindistan ve Pakistan arasındaki çatışmalar şiddetini arttırıyor. Ancak yine olan sivil halka oluyor.

GÜVENLİK GÜÇLERİ ÇATIŞTI SİVİLLER ÖLDÜ

Associated Press haber ajansının aktardığı bilgiye göre, Hindistan ve Pakistan arasındaki kontrol hattında bulunan Keşmir'de, iki ülke güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 sivil yaşamını yitirdi.

Associated Press'e konuşan Hindistan polisinden bir yetkili, Keşmir'in Hindistan kontrolündeki kısmında yer alan Kupwara bölgesinde Pakistan güvenlik güçleri ile Hindistan askerleri arasında top atışları meydana geldiğini ifade etti.

YARALILARIN OLMASINDA ENDİŞE EDİLİYOR

Hint polisinin verdiği bilgiye göre, karşılıklı çatışmada top mermilerinin evlerin üzerine düşmesi sonucu 3 sivil hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden birinin çocuk, bir diğerinin ise kadın olduğu belirtildi. Çatışmada çok sayıda yaralı olmasından da endişe ediliyor. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar