Balkondan düştüğü iddia edilerek ağır yaralanan Sedefnur Çağlar'ın ifadesinin alınması bekleniyor

Balkondan düştüğü iddia edilerek ağır yaralanan Sedefnur Çağlar'ın ifadesinin alınması bekleniyor
Polis memuru erkek arkadaşıyla gittiği evin balkonundan düştüğü iddia edilerek ağır yaralanan Sedefnur Çağlar’ın tedavisi tamamlandı. Genç kadının ifadesinin alınması bekleniyor.

Kocaeli'de polis memuru erkek arkadaşıyla misafirliğe gittiği 7'nci kattaki evin balkonundan şüpheli şekilde düştüğü iddia edilen ve tedavisinin ardından ailesinin isteğiyle Sivas’taki hastaneye götürülen Sedefnur Çağlar’ın (23) ifadesi, sağlık sorunlarının devam etmesi nedeniyle henüz alınamadı. Hastaneden taburcu edilen ve fizik tedaviye başlayacak olan Sedefnur'un, sorulara başını sallayarak cevap vermesi üzerine hukuki sürecin devamı için ifadesinin alınması bekleniyor.

9 Ocak'ta Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Sedefnur Çağlar, polis memuru olan erkek arkadaşı Ahmet Ata ile gittiği evin balkonunda şüpheli şekilde düştüğü iddia edilmiş, vücudunda kırıklar olan Çağlar, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından servise alınmıştı.

Hakkında idari soruşturma başlatılıp açığa alınan polis memuru Ahmet Ata, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanmıştı. Ahmet Ata ifadesinde, polis arkadaşının evinde alkol alıp eğlendiklerini, kendisi uyurken Sedefnur'un cep telefonuna baktığını, aldatıldığını anlayınca tepki gösterip balkona giderek atladığını iddia etmişti.

Yaklaşık 1 ay boyunca Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisi devam eden Sedefnur Çağlar ise uyandırıldıktan sonra beyin ve sinir cerrahi servisindeki odaya alındı. Bir süre burada tedavisi devam eden Çağlar, ailesinin isteğiyle ambulansla memleketi Sivas’a götürüldü. Çağlar, Sivas Numune Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. 

SORULARA BAŞINI SALLAYARAK CEVAP VERİYOR

Fizik tedavisi alması gereken Çağlar’ın bilincinin yerinde olduğu ve sorulan sorulara başını sallayarak cevaplar verdiği öğrenildi. Sağlık sorunlarının devam etmesi nedeniyle Çağlar’ın henüz ifadesinin alınamadığı ve hukuki sürecin, ifade alınmasının ardından şekillenip devam edeceği öğrenildi. (DHA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar