İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt

İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt
Erdoğan'ın kendisi hakkındaki sözlere Kılıçdaroğlu, 'Koş Erdoğan koş, sana daha neler yaptıracak bu Bay Kemal' derken, İmamoğlu ise rakamlarla yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt vererek, "Erdoğan'ın söylediklerine bakmayın; o önce konuşur, sonra dediklerimi aynen yapar. Asgari ücret, elektrik faturaları, emekliye ikramiye, 3600 ek göstergede yapacağı gibi... Şimdi de kadınları ve nafakayı konuşmaya başlamış. Koş Erdoğan koş, sana daha neler yaptıracak bu Bay Kemal" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda kendisiyle ilgili söylediği sözlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Ey Şahıs, Şanlıurfa'ya önerdiğim enerji modelini önce trollerinle kapatmak istedin; baktın olmuyor kendin geldin. Bugün 1 saat kürsüde beni anlatmışsın, anlat anlat. Beni takip etmeye devam et. Tekrar ediyorum, Şanlıurfa'nın taşlık arazisinde güneş enerjisinden elektrik üretilir.

Erdoğan'ın söylediklerine bakmayın; o önce konuşur, sonra dediklerimi aynen yapar. Asgari ücret, elektrik faturaları, emekliye ikramiye, 3600 ek göstergede yapacağı gibi... Şimdi de kadınları ve nafakayı konuşmaya başlamış. Koş Erdoğan koş, sana daha neler yaptıracak bu Bay Kemal!"

İmamoğlu ise İstanbul'a hizmet için çalıştıklarını vurgulayarak şunları yazdı:

"2,5 yılda yaptığımız yatırımlar ve hayata geçirdiğimiz projelerle İBB’de 21.500 kişiye istihdam sağladık. 2024’e kadar yeni yatırımlar ve projelerle Cumhurbaşkanımızın iddia ettiği rakamı, yani 45 bin kişiyi, İstanbul’a hizmet için istihdam etmek üzere var gücümüzle çalışacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar