İşçiler 'tam kapanma' yasaklarında ülkenin dört bir yanında işyerlerinden seslendi: Yaşasın 1 Mayıs

İşçiler 'tam kapanma' yasaklarında ülkenin dört bir yanında işyerlerinden seslendi: Yaşasın 1 Mayıs
İşçiler, ülkenin dört bir yanındaki iş yerlerinde bir araya gelerek, 1 Mayıs'ı kutladı.

İktidarın pandemi gerekçesiyle 'tam kapanma'da meydanları yasaklamasına karşı emekçiler 1 Mayıs’ı işyerlerinde kutladı. Pankartları, dövizleri ve sloganlarıyla iş yerlerini 1 Mayıs alanlarına dönüştüren işçiler taleplerini sıraladı.

ANKARA'DA SAĞLIK EMEKÇİLERİ BİRARADA

Ankara Tabip Odası, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Ankara Şubesi ve Dev-Sağlık İş 1 Mayıs İşçi Bayramı eylemleri kapsamında HÜTF Hastanesi'nde ve AÜTF hastanesinde sağlık emekçileriyle bir araya geldi.

ADANA: İNSANCA BİR YAŞAM

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi sağlık işçileri, sağlıklı, güvenceli ve insanca bir yaşam için Adana Uğur Mumcu Meydanı'nda sendikalar ve demokratik kitle örgütleri ile bir araya geldi.

İSTANBUL EYÜP SULTAN DEVLET HASTANESİ

ANKARA CEBECİ HASTANESİ

Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesi'nde 1 Mayıs açıklaması yaptıktan sonra sağlık emekçileri, sağlık emek ve meslek örgütleri, hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını anmak için karanfil dağıttı.

DİSK BASIN - İŞ: HER YER 1 MAYIS

İstanbul'da işyerinden seslenen DİSK Basın - İş üyeleri: Kod-29’la işten atılmalara, güvencesiz çalışma koşullarına ve kapanma aldatmacası altında işçilere ölümü dayatan anlayışa karşı her yer 1 Mayıs, her yer Taksim diyoruz.

BİRLEŞİK METAL - İŞ GEBZE: YAŞASIN SINIF DAYANIŞMASI

BURSA PRYSMİAN KABLO İŞÇİLERİ

METAL İŞÇİLERİ

BURSA ACEL ELEKTRİK ÇALIŞANLARI

GENEL İŞ İZMİR: İŞÇİLERİN BİRLİĞİ SERMAYEYİ YENECEK

İZMİR BAYRAKLI BELEDİYESİ

BORNAVA TEMİZLİK İŞÇİLERİ

İzmir'de Genel-İş İzmir 7 No’lu Şube örgütlü olduğu Bornova Temizlik İşleri Şantiyesinde 1 Mayıs kutladı. "Her yer 1 Mayıs her yer mücadele", "Saraylar sizin sokaklar bizim", "Sermayeye değil emekçiye bütçe" sloganları atan temizlik işçileri, çöp kamyonlarına astıkları taleplerini içeren pankartlar ile Bornova sokaklarında konvoy yaptı.

ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ

'BULUNDUĞUMUZ HERYER 1 MAYIS'

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

SEYHAN BELEDİYESİ: 1 MAYIS‘TA UMUT YAN YANA

İZMİR ÇİĞLİ BELEDİYESİ

BALIKESİR EDREMİT 

EĞİTİM - SEN

Öne Çıkanlar