'Yeliz' İstanbul Sözleşmesi'ni hedef aldı: Kadın-erkek eşit değildir

'Yeliz' İstanbul Sözleşmesi'ni hedef aldı: Kadın-erkek eşit değildir
TBMM'de 'Yeliz' rumuzuyla fake hesap açıp yayın yapan ve daha sonra ifşa olan AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, tepki toplayan ifadeler kullandı.

'Yeliz' rumuzuyla açtığı fake hesapla bilinen AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, "Kadın-erkek eşit değildir. Eşitlik ancak hayvanlarda ve eşyalarda olur" dedi.

Paylaşımlarında İstanbul Sözleşmesi'ni hedef alan "İstanbul Sözleşmesi, Başkanımızın talimatı ile gerçek ve samimi bir çözüm için masaya yatırıyor" dedi.

Çamlı, şu paylaşımlarda bulundu:

'EŞİTLİK' KOCA BİR TANTANADIR

"Kadın Erkek eşit değildir, bu husus telif hakkı sahibine (fıtrat) göre değerlendirilmezse çok konuşulan sıkıntılara çözüm asla bulunamaz!

"Eşitlik" koca bir tantanadır!

Eşitlik hayvan ve eşya da olabilir. İnsan eşrefi maluktur,eşi benzeri olmaz!

Erkek ve Kadın da öyle!"

'İSTANBUL SÖZLEŞMESİ BAŞKANIMIZIN TALİMATIYLA MASAYA YATIRILIYOR'

Paylaşımlarında İstanbul Sözleşmesini hedef alan Çamlı şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Sözleşmesi, bir zamanlar, gerek kriz noktasına gelmiş bazı ailevi problemlerin, ve o sıkıntılara çözüm üretemeyen çevre, adliye ve polis uygulamalarının önünü açmak ve çözüm bulmak için ihdas edilmiş bir sözleşme idi. Şimdi anlaşılıyor ki, o da çare olamadı 

Ve beklenmeyen başka toplumsal sıkıntıların kapısını araladığı güçlü bir şekilde ifade ediliyor!

Şimdi çözüm olsun diye gelen İstanbul Sözleşmesi, Başkanımızın talimatı ile gerçek ve samimi bir çözüm için masaya yatırıyor.

Ve gereken yapılacaktır!"

Öne Çıkanlar