'Karaman Canavarı'nın sırrı çözüldü

'Karaman Canavarı'nın sırrı çözüldü
Karaman'daki kız yurdunda korku ve paniğe neden olan olayın sırı çözüldü.

HABER MERKEZİ - Geçtiğimiz hafta Karaman’da Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü’ne bağlı Nefise Sultan Kız Yurdu’nda siyah giyimli ve yüzü saçlarıyla örtülü bir kişi, gece odalara  Arapça konuşarak girip odada kalanlara ’Sıra sizde’, 'Öleceksiniz' yazılı notlar bırakmış, olaya şahit olan kız öğrenciler korkudan bayılmıştı.  

Olayın kız yurdunda yayılması üzerine anlatılanları dinleyen diğer öğrencilerden de korkup sinir krizi geçirenler olmuş, 8 öğrenci hastaneye kaldırılırken, çok sayıda öğrenciye de ambulansta sakinleştirici iğne yapılarak müdahale edildi.

Karaman'daki kız yurdunda korku ve paniğe neden olan olayın sırı çözüldü. Japon korku filmine benzeyen olay, öğrencilerin ifadesinin alınmasıyla yurtta kalan 3 öğrencinin arkadaşlarına şaka yaptığı belirlendi.

Şakanın ilk olarak yurtta kalan üç öğrenci tarafından gece değişik sesler çıkartılarak başlatıldığı ve büyüyerek tüm yurda yayıldığı anlaşıldı.

Başka öğrencilerin de bu şakayı devam ettirdiği belirlendi. Bu işe karışan 3 öğrenci tespit edildi ve ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

(DHA)

Öne Çıkanlar