Mardin'de kadın cinayeti: Tartıştığı eşini çocuklarının önünde öldürdü

Mardin'de kadın cinayeti: Tartıştığı eşini çocuklarının önünde öldürdü
Kızıltepe'de Sabri Can, evli olduğu 32 yaşındaki kadını şiddet uyguladıktan sonra çocuklarının gözleri önünde öldürdü.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 4 çocuk annesi Cahide Can (32), eşi Sabri Can (32) tarafından çocuklarının gözleri önünde pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

DHA’nın haberine göre Kızıltepe’nin Bağrıbütün Mahallesi'nde dün akşam, Sabri Can ile 10 yıldır evli olduğu Cahide Can henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmada çocuklarının gözleri önünde kadına önce şiddet uygulayan Can, ardından evde bulunan pompalı tüfekle 6 el ateş açtı. Silah seslerini duyan köylülerin ihbarda bulunması üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde saçmaların isabet ettiği Cahide Can'ın hayatını kaybettiğini belirleyerek, ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna gönderdi. Cinayete tanık olan çocuklar ise jandarma ekipleri tarafından alınarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne gönderildi.

Jandarma ekipleri olay yeri incelemesinin ardından eşini öldürdükten sonra kaçan katil zanlısı Sabri Can, Kızıltepe’deki bir yakınının yanında suç aleti pompalı tüfekle yakalandı. Can, jandarma tarafından gözaltına alınırken, cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı. 

Öne Çıkanlar