Müslüme'nin gözaltındaki aile fertlerinden 8'i adliyeye sevk edildi

Müslüme'nin gözaltındaki aile fertlerinden 8'i adliyeye sevk edildi
Mersin' in Gülnar ilçesi'nde Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili gözaltındaki aile fertlerinden 8 kişinin adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan annesi Selvi ve babası Mehmet Yağal'ın da aralarında bulunduğu aile üyeleri, sağlık kontrolünden geçirildi.

Tekrar karakola götürülen aile hakkında, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapora göre işlem yapılacağı bildirildi.

3 GECE JANDARMADA İFADE VERDİLER

Kızın cesedinin bulunduğu gün jandarma ekipleri, Müslüme Yağal'ın anne ve babasının da aralarında olduğu yakınlarını ifadeleri için İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü. Anneanne Müslüme Yağal, gece ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Aile, ifade işlemleri sürdüğü için Müslüme'nin cenazesine katılamadı. 

Şüpheli sıfatıyla gözaltında 3 gece geçiren baba Mehmet, anne Selvi Yağal, kardeşler ile diğer aile üyeleri, bugün Gülnar Devlet Hastanesi'ne getirildi. Jandarma ekipleri tarafından ayrı ayrı hastaneye getirilen aile üyeleri, sağlık kontrolünün ardından tekrar İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Karakoldaki işlemleri süren aile için verilen ek gözaltı süresi ise yarın tamamlanıyor. Aile hakkında verilecek karar için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan raporun beklendiği öğrenildi. (DHA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar