Nejat İşler'den UEFA'ya soruşturma tepkisi: Fenerbahçe'yi yemeye çalışıyorlar

Nejat İşler'den UEFA'ya soruşturma tepkisi: Fenerbahçe'yi yemeye çalışıyorlar
Oyuncu Nejat İşler, UEFA'nın Putin tezahüratlarına soruşturma başlatmasına tepki göstererek, 'Garip bir şey var; Fenerbahçe'yi yemeye çalışıyorlar, olmaz' dedi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turu rövanşında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup olarak organizasyona veda etti. Ukrayna ekibinin ilk golünden sonra bazı taraftarlar "Vladimir Putin" tezahüratında bulundu.

Kadıköy'deki "Putin" tezahüratları sonrasında harekete geçen UEFA, olayla ilgili olarak soruşturma başlattığını açıkladı.

Oyuncu Nejat İşler, UEFA'nın "Putin" tezahüratlarına soruşturma başlatmasına tepki gösterdi.

Karşılaşmayı Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan takip ettiğini açıklayan Nejat İşler, 'UEFA'nın Fenerbahçe'yi yemeye çalıştığını' iddia ederek şunları söyledi:

"Ben maçtaydım, tezahüratı duymadım. UEFA öyle bir soruşturma başlatmadı, bir tane tribüne ceza gelecek büyük ihtimalle. Maçtayken duymadım, sonrasında internette gördüm. Garip bir şey var; Fenerbahçe'yi yemeye çalışıyorlar, olmaz.

'HERKESİN DOLABINDA BİR CESET VAR'

Geçmişte öyle bir şey olmadı ki. Başka takımları da söylerim, Türkiye'den de söylerim. İnsanların anıları hemen gidiyor, saçma. Benim aklımda, bazı kişilerin aklında. Herkesin dolabında bir ceset var."

Öne Çıkanlar