Peker seks kasetleri için adres verdi

Peker seks kasetleri için adres verdi
Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker, Kıbrıslı siyasilere gözdağı verdi.

Sedat Peker, Türkiye’de kendisine karşı kurulan komploya destek verdiği iddiasıyla Kıbrıslı siyasilere gözdağı verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Peker, ellerinde seks kasetleri olduğunu dile getirerek, "Utanma duygusu olan, istifa edip gitsin" ifadelerini kullandı.

Peker’in paylaşımı şu şekilde:

"Kıbrıslı siyasiler; uyuşturucu baronlarıyla, yasadışı bahisçilerle birlik olup Türkiye’de bana karşı kurulan komploya destek verirsiniz he. Hepiniz yandınız. Arşiv bana geçti. Siz kaşındınız. Sizi de rezil edeceğim. Utanma duygusu olan, istifa edip gitsin."

VİDEOLAR İÇİN ADRES VERDİ

Peker yaptığı paylaşımda, elinde olan videoların müstehcen olduğu gerekçesiyle kendi hesabından paylaşım yapamayacağı için başka bir hesabı işaret etti. Peker paylaşımında, "Şahsıma komplo kuran Kıbrıslı siyasiler eğer istifa etmezlerse videolar buradan yayınlanmaya devam edecektir" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya dediği gibi hepinizi deli edip, tedavi edeceğim diyen Peker, "falyalı’nın arşivinde Türkiye’den kimler mi var? Çok eğleneceğiz çok" notunu da ekledi.

Peker’in paylaşımı şu şekilde:

1-Bu tip videolar müstehcen olduğu için benim kendi hesaplarımdan asla yayınlanamazlar. Ancak Deli Çavuş diye yeni bir hesap varmış. Şahsıma komplo kuran Kıbrıslı siyasiler eğer istifa etmezlerse videolar buradan yayınlanmaya devam edecektir.

2-Kıbrıslı siyasetçiler (şerefli olanlar baş tacı), sizin de hepinizi deli edecem. Sonra sülü gibi sizi de tedavi edecem. falyalı’nın arşivinde Türkiye’den kimler mi var? Çok eğleneceğiz çok.

Öne Çıkanlar