Şenyaşar ailesi yakınlarının öldürüldüğü hastane bahçesinde çekilen görüntüyü paylaştı: Peş peşe kurşun

Şenyaşar ailesi yakınlarının öldürüldüğü hastane bahçesinde çekilen görüntüyü paylaştı: Peş peşe kurşun
Videoda, hastane bahçesinde çevik kuvvet polisi ve onlarca kişinin tanık olduğu peş peşe silah sesleri duyuluyor.

24 Haziran seçimlerinde AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın korumaları ve yakınlarının saldırısı sonucu 2018 yılında eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın, sorumluların yargılanması talebiyle başlattığı adalet nöbeti 65'inci gününde. Aile, Urfa Adliyesi önünde başlattıkları nöbeti sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle 30 Nisan’dan bu yana Suruç'taki evlerinde sürdürüyor.

'HER ŞEY ORTADA'

Aile bugün sosyal medya hesaplarından, saldırının yaşandığı gün Suruç Devlet Hastanesi bahçesinden çekilen bir görüntüyü paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Cumhurbaşkanlığı resmi Twitter hesaplarının etiketlendiği paylaşımda, "Yıl 2018 bir arife günü. Yer: Suruç Devlet Hastanesi. Hastanede 3 insanımız katledildi. Bugün 2021 arife günü. Dava dosyası üzerinde hala gizlilik kararı var. Her şey ortada, olmayan ise hukuk ve adalet" diye belirtildi.

Ailenin paylaştığı videoda ise şu ifadeler yer aldı:

"Tarih 14.06.2018, Yer: Filistin değil. İsrail hiçbir zaman hastanelere saldırmadı. Burası Suruç Devlet Hastanesi'dir. Saldırıyı yapan Mv. Yıldız ve ailesidir. Gizlilik kararı kalkınca içerdeki görüntüleri de paylaşacağız. Hiç bir şey gizli kalmasın. Tarafsız etkin bir soruşturma istiyoruz. Sadece adalet istiyoruz" ifadelerine yer verildi.

Videoda, çevik kuvvet polisi ve onlarca kişinin tanık olduğu hastane bahçesinde, peş peşe silah sesleri duyuluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar