Tehdit altında olduğu uyarısı yapılmıştı: 'Çökertme tahliye ediliyor, yandı bitti'

Tehdit altında olduğu uyarısı yapılmıştı: 'Çökertme tahliye ediliyor, yandı bitti'
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras dün Mazı’daki tahliyelere ilişkin yaptığı açıklamada Çökertme’nin de tehdit altında olduğunu söylemişti.

Foto: Muğla'nın Milas ilçesindeki yangın sonrası bölgenin havadan görüntüsü


Muğla’nın üç ilçesinde süren yangınlar hava koşullarının da etkisiyle yayılmaya devam ediyor.

Dün Bodrum Yukarı Mazı’da etkili olan yangın nedeniyle bölge halkı tahliye edilirken, bugün de Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çökertme’nin tahliye edildiğine yönelik bilgiler gelmeye başladı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras dün Mazı’daki tahliyelere ilişkin yaptığı açıklamada Çökertme’nin de tehdit altında olduğunu söylemiş, "Herkesin çok dikkatli olması lazım. Burada nefes almakta zorlanıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü oyuncu Berna Laçin, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, doğal güzelliğiyle ünlü Çökertme’nin de tahliye edildiğini belirtti.

Cennet koy için üzüntüsünü ifade eden Laçin "Yandı bitti gözümün bebeği" ifadelerini kullandı. Laçin’in paylaşımı şu şekilde: "Çökertmeyi de tahliye ediyorlar. Yandı gitti gözümün bebeği ahhh."


Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı son açıklamada, ülke genelindeki 112 orman yangınından 107'sinin kontrol altına alındığını, ancak Antalya'nın Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerindeki iki yangın ile Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz ve Milas ilçelerindeki 3 yangının sürdüğünü duyurmuştu.

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar