Ümit Özdağ'dan HDP'li Paylan'a tehdit: Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın

Ümit Özdağ'dan HDP'li Paylan'a tehdit: Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın
Özdağ, HDP milletvekiline yönelik 'Çok memnun değilsen çek git cehennemin dibine' şeklinde ifadelerin yer aldığı tehdit dolu bir mesaj yayınladı.

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, HDP Milletvekili Garo Paylan'ı tehdit etti. Özdağ, HDP’li vekile yönelik "Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın" ifadelerini kullandı.

Mültecilere yönelik ayrımcı açıklamaları ve hedef göstermesiyle gündemden düşmeyen Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, bu kez de Ermeni Soykırımı üzerinden HDP Milletvekili Garo Paylan'ı hedef aldı.

Ermeni Soykırım’ının yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Paylan, "106 yıl sonra, Soykırımın mimarı Talat Paşa isimli caddelerde yürüyoruz. Talat Paşa isimli okullarda çocuklarımızı okutuyoruz. Almanya’da bugün Hitler isimli caddeler olsaydı, Hitler isimli okullarda çocuklar okusaydı nasıl bir Almanya olacaksa, öyle bir Türkiye’de yaşıyoruz" ifadeleriyle düşüncelerini dile getirmişti.

Bu açıklamayı alıntılayan Özdağ, Paylan’a "Çok memnun değilsen çek git cehennemin dibine" şeklinde ifadeler kullandı. Aynı açıklamada Paylan’ı tehdit eden Özdağ, şunları yazdı:

"Terbiyesiz tahrikçi adam. Çok memnun değilsen çek git cehennemin dibine. Talat Paşa vatansever Ermenileri değil senin gibi arkadan vuranları sürdü. Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın."

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar