Uzaklaştırma kararı sona eren erkek yine darp etti

Uzaklaştırma kararı sona eren erkek yine darp etti
Artuklu’da daha önce eşini darp etmesi gerekçesiyle uzaklaştırma kararı verilen Hasan Eneş, kararın sona ermesinin hemen ardından tekrar şiddet uyguladı.

ARTI GERÇEK- Mardin’in Artuklu ilçesinde eşi Ceyhan Eneş’e sistematik şiddet uygulayan Hasan Eneş hakkında mahkemece 2 aylık uzaklaştırma kararı verilmişti. Ancak uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından dün gece saatlerinde Eneş, tekrar eşi ve çocuklarının kaldığı evi bastı. Hakaretler savurarak, Ceyhan Eneş’e şiddet uygulayan Hasan Eneş, bir süre sonra evden ayrıldı. Olayın ardından Ceyhan Eneş, Artuklu Polis Merkezi’ne gidererek, tekrar şikâyette bulundu.
 
Konuya dair Ceyhan Eneş, tekrar uzaklaştırma kararı alınması için Savcılığa da giderek şikâyetini yenilerken, şiddet uygulayan Hasan Eneş’in tutuklanmasını istedi. Ceyhan Eneş, eşinin başka bir kadın ile imam nikâhı ile yaşadığını, sık sık evine gelip kendisini darp ettiğini belirterek, "O tutuklanmadan ben ve çocuklarım rahat edemeyeceğiz. Bu şekilde kabul etmiyorum" diyerek, tepkisini dile getirdi. 

Öne Çıkanlar