Kadın cinayetinde yine 'ağır tahrik' indirimi

Kadın cinayetinde yine 'ağır tahrik' indirimi
Afyonkarahisar'da oğlunun eşi ile komşusunu öldüren Nurettin Gültekin'e 'iyi hal' ve 'ağır tahrik' indirimi uygulandı. Gültekin, 20 yıl hapse mahkum edildi.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Çiğiltepe köyünde oğlunun evli olduğu Filiz Gültekin (36) ile komşusu Kamil Çetin'i (51) tabancayla öldüren Nurettin Gültekin (68), 20 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme, sanığın cezasında 'iyi hal' ve 'ağır tahrik' indirimi uyguladı.

İstanbul'a çalışmaya giden oğlu Uğur'un eşi Filiz Gültekin ile komşusu Kamil Çetin'i  aralarında ilişki olduğu gerekçesiyle öldüren Nurettin Gültekin cinayetten sonra jandarmayı arayıp haber verdi.

İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri Filiz Gültekin ve Kamil Çetin'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Nurettin Gültekin ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Savcılık ifadesinin ardından tutuklanan Nurettin Gültekin, hakim karşısına çıktı. Afyonkarahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada karar verildi.

Mahkeme sanık Gültekin'i, Filiz Gültekin'i öldürmekten dolayı 10 yıl, Kamil Çetin'i öldürmesi nedeniyle de 10 yıl olmak üzere toplam 20 yıl hapse mahkum etti.

Sanığın cezasında, 'iyi hal' ve 'ağır tahrik' indirimi uygulandı. (DHA)

Öne Çıkanlar