Yazar Ergün Poyraz saldırıya uğradı, hastaneye kaldırıldı

Yazar Ergün Poyraz saldırıya uğradı, hastaneye kaldırıldı
Yazar Ergün Poyraz, akşam saatlerinde evinin önünde üç kişinin saldırısına uğradı. Yaralanan Poyraz, hastaneye kaldırıldı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşanyan Ergün Poyraz, üç kişinin saldırısına uğradı. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanan Poyraz, hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Poyraz'ın tedbir amaçlı olarak müşahede altına alındığı öğrenildi.

Sözcü'den Latif Sansür'ün haberine göre; Evinde bulunan Ergün Poyraz'ı arayan bir kişi, park halindeki aracına çarptıklarını söyledi. Poyraz, aracını kontrol etmek için aşağıya indiği sırada yanına yanaşan, plakası alınamayan bir otomobille gelen üç kişinin saldırısına uğradı. Darp edilen Poyraz yere yığılırken, saldırganlar ise kayıplara karıştı.

Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanan Poyraz, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık Ekiplerince Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Poyraz'ın tedbir amaçlı olarak müşahede altına alındığı öğrenildi. Kuşadası polisi saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar