Yeniden Refah Partili Yıldız'dan Gülşen'e ölüm tehdidi

Yeniden Refah Partili Yıldız'dan Gülşen'e ölüm tehdidi
Yeniden Refah Partili eski ilçe başkanı Ömer Yıldız, şarkıcı Gülşen için 'Bu kadının katli vaciptir' dedi. Kadın Meclisleri, "Ömer Yıldız da tutuklanacak mı?" diye tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Kağıthane eski ilçe başkanı Ömer Yıldız, imam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle tutuklanan şarkıcı Gülşen için, "Bu kadının katli vaciptir. Gülşen tutuklansın" dedi.

Yıldız, Twitter'da yaptığı bu paylaşımı bir süre sonra sildi ve hesabını gizledi. Gülşen hakkında, "Haddini aştın ecelin yaklaştı!!!" ifadelerini de kullanan Yıldız'a tepki geldi.

Kadın Meclisleri, Yıldız'a tepki göstererek "Yeniden Refah Partisi'nde görevli olan, Gülşen’in hayatını hedef gösteren Ömer Yıldız da tutuklanacak mı?" diye sordu. 

PARTİDEN AÇIKLAMA GELDİ : TASVİP ETMİYORUZ

Yeniden Refah Partisi ise Yıldız'ın disipline sevk edildiğini açıkladı. Partiden yapılan açıklamada, "Şarkıcı Gülşen'e yönelik sözleri nedeniyle gündeme gelen Ömer Yıldız'ın partimizde herhangi bir görevi bulunmamaktadır. Yaptığı paylaşımı tasvip etmemiz de mümkün değildir. Söz konusu isim disipline sevk edilmiştir" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar