Yıldız Tilbe 'saldırgan köpeklere zehirli et verin' demişti; Datça'dan cevap: Gelmeyin

Yıldız Tilbe 'saldırgan köpeklere zehirli et verin' demişti; Datça'dan cevap: Gelmeyin
Tilbe'nin 'saldırgan köpeklere bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin' sözlerine tepkiler sürüyor. Datça Belediyesi 'Tatil için bizi tercih etmeme kararınızın sürmesini dileriz' dedi.

Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinin tepkisini çekti. Twitter hesabını aktif şekilde kullanan Yıldız Tilbe, "sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın, barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan, Allah razı olmasın, hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvanda kurtulsun insan da" dedi.

'İNSANLARI PARÇALAYAN KÖPEKLERDEN NEFRET EDİYORUM'

Açıklamalarıyla kısa sürede gündem olan Tilbe, paylaşımlarına şu şekilde devam etti:

"Bütün insanların ve hayvanlarınyaşama hakkı vardır, fakat saldırmaya öldürmeye hakkı yoktur, olmamalıdır. Yasalar insanın dahayvanın da birbirine zarar vermeden yaşamalarınıkanunlaştırmalıdır. İnsanlara grup halinde saldıran parçalayan,öldüren köpeklerin insan öldüren bir insandan farkı yoktur, cezalandırılmalıdır. Başka insanlara saldırmak için özgür bırakılmamalıdır. Bende şu ano çocukları kadınları insanları parçalayan köpeklerden nefret ediyorum.Sevmek için bir sebep göremiyorum."

GÜVEN İSLAMOĞLU: CAN ÇEKİŞEREK ÖLEN BİR CANI KENDİSİNE İZLETMEK İSTERDİM

Çevre programcısı Güven İslamoğlu, Yıldız Tilbe’ye sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

İslamoğlu, paylaşımında, "Yıldız Tilbe’yi takip ettiğim kadar zor bir yaşamı olmuş. Onu bu zorluğa sürükleyenlere de zehirli et vermeyi düşündü mü acaba? Zehirli et yiyip can çekişerek ölen bir canı kendisine izletmek isterdim. Saldırgan hayvan tecrit edilir, zehirlemek suç. Yeni yasa böyle" dedi.

ÖMÜR GEDİK: DİĞER BELEDİYELERDEN DE AYNI TEPKİYİ BEKLİYORUM

Datça Belediyesi, Yıldız Tilbe'nin söz konusu paylaşımlarının ardından 'Tatil için bizi tercih etmeme kararınızın sürmesini dileriz diyerek' Tilbe'ye tepkilerini gösterdi. Şarkıcı Ömür Gedik ise "Diğer belediyelerden de aynı tepkiyi bekliyoruz" paylaşımı yaptı.

LEMAN SAM: BOŞUNA UĞRAŞMAYIN, O KADIN ANLAMAZ

Yıldız Tilbe'nin tepki çeken paylaşımlarının ardından #yıldıztilbehaddinibil etiketi Twitter'da gündem oldu. Leman Sam'da etiketle birlikte Tilbe'ye tepkisini dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar